fbpx
 

Velkommen til Takteam!

Vi Gjør ditt gamle tak som nytt igjen

Det er økonomisk, miljøvennlig & holdbart

Kontakt oss

Betongtak

For å forlenge levetiden på taket og sikre at huset ikke blir fuktskadet er det viktig med riktig vedlikehold. Takpanner av betong bør behandles hvert femtende år.

Les mer

Du velger fargen

Ny farge uten å bytte tak.

Vil du ha samme farge som tidligere eller endre til en helt annen farge? Du velger selv..

Test fargevelgeren

Slik foregår det Takteams 4 enkle steg

Steaming av takpanner

Anti-algebehandling

Første laget med maling påføres

Andre laget med maling påføres

Opp til 10 års garanti

Les mer

Vi är Takteam

Vi på Takteam är experter på allt som har med tak att göra, bland annat taktvätt, takmålning, takbehandling och fasadtvätt. Det är därför vi erbjuder dessa tjänster och kan leverera med hög kvalité. Vi är aktiva runt om i Sverige, bland annat i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Takteam besitter många års erfarenhet inom takentreprenader med sina välutbildade medarbetare. Vi består av ett 20-tal professionella yrkesmän som utför tjänster inom takentreprenader, högtryckstvätt och måleri. 

Vi vill alltid kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet vilket vi säkerställer genom vårt kontinuerliga arbete med kvalitet, effektivetet och miljö. Säkerheten är viktig för oss och vi jobbar utefter en nollvision för arbetsplatsolyckor.

Vi arbetar med väl beprövade rutiner för utbildning, besiktning och genomförande vilket säkerställer att vi som företag överträffar fastighetsägarens förväntningar. Företagets ambition är att växa och bli den självklara aktören i södra Sverige avseende takbehandlingar.

Taktvätt är viktigt för att få bort mossa, alger och lav som är de vanligaste påvxäterna på tak och har flera negativa påföljder. Både mossa och alger hindrar avrinningen från taket och suger upp vätska och binder fukt som kan göra skada på taket. Vi tvättar och rengör hängrennar och stuprör samt byter ut eventuella trasiga takplattor. Vi monterar även lövsilar innan tvätt vid behov så att dräneringen inte täpps igen.